Известие

Collapse
No announcement yet.

имобилайзер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• имобилайзер

Здравейте! Колеги, колата е 1.3 боксер. Разполагам с един червен ключ. При няколоко паления ми направи впечатление, че колата пали преди да е изгаснало "ключето" на таблото. Как мога да разбер дали ми е изключен имобилайзера. Мога ли да разглобя ключа без даго повредя или чипа в него, т. е. има ли капаче или е излят. Прочетох доста теми, но не ми стана ясно. Предварително благодаря за изказаните мнения.

Първоначално публикувано от veselin71 Покажи съобщение
    Здравейте! Колеги, колата е 1.3 боксер. Разполагам с един червен ключ. При няколоко паления ми направи впечатление, че колата пали преди да е изгаснало "ключето" на таблото. Как мога да разбер дали ми е изключен имобилайзера. Мога ли да разглобя ключа без даго повредя или чипа в него, т. е. има ли капаче или е излят. Прочетох доста теми, но не ми стана ясно. Предварително благодаря за изказаните мнения.
    Ключа се разглобява лесно с тънка отвертка или нож, все пак внимателно де .
    145 1.6 TS 1998 г.

Comment

---
      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 00:34.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Благодаря за отговорите. За колата не се притеснявам. Искам да си направя втори ключ. Ако е изключен имобилайзера ще е по евтин. Притеснявам се, че ако се прецака няма да мога да я запаля. Мисля да направя ключ с място за чип. Ако запаля значи имоболайзера е изключен, ако ли не тогава ще ми поставят чипа вътре. Дали ще може така?

Comment

Първоначално публикувано от veselin71 Покажи съобщение
          Благодаря за отговорите. За колата не се притеснявам. Искам да си направя втори ключ. Ако е изключен имобилайзера ще е по евтин. Притеснявам се, че ако се прецака няма да мога да я запаля. Мисля да направя ключ с място за чип. Ако запаля значи имоболайзера е изключен, ако ли не тогава ще ми поставят чипа вътре. Дали ще може така?
          Мисленето ти е в правилна насока.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

---
            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 00:35.

Comment

Да.

Comment

---
                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 00:35.

Comment

Working...
                X